FIBS-verkosto kasvoi seitsemällä uudella jäsenellä

3 huhtikuuta 2020

Viimeisen kuukauden aikana FIBSin jäseneksi liittyi seitsemän uutta organisaatiota: markkinointi- ja viestintätoimisto Fabrik Oy, yrityksille ja organisaatioille työkaluja hiilijalanjäljen hallintaan tarjoava Green Carbon Finland Oy, edunvalvontajärjestö Osuustoimintakeskus Pellervo ry, kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluita tarjoava Realia Group Oy, viestintätoimisto Staccato Oy, Suomen ympäristöopisto SYKLI Oy sekä viestintätoimisto Viestintä Isotalo Oy. Tervetuloa mukaan toimintaan!

FIBSin jäseneksi voivat liittyä kaikki yritykset ja organisaatiot, jotka haluavat kehittää vastuullisuustoimintaansa ja olla mukana edistämässä kestävää liiketoimintaa Suomessa.

FIBS on Pohjoismaiden suurin yritysvastuuverkosto

FIBSillä on jo lähes 350 jäsentä, näiden joukossa jo 70 prosenttia Suomen 100 suurimmasta yrityksestä. Jäsenmäärällä mitattuna FIBS on Pohjoismaiden suurin yritysvastuuverkosto.

FIBS tarjoaa tietoa yritysvastuun käytännöistä ja trendeistä sekä mahdollisuuden syventää koko organisaation vastuullisuusosamista, saada vertaistukea ja laajentaa verkostojaan.

FIBS täytti maaliskuussa 20 vuotta. Verkoston juhlaseminaari järjestetään 5.10.2020 Finladia-talolla.

Lisätietoa

Mikko Routti, toimitusjohtaja, FIBS
mikko.routti@fibsry.fi

 

close