Liity FIBSin jäseneksi 18.10. mennessä – Saat loppuvuoden palvelut maksutta käyttöönne

7 lokakuuta 2019

FIBS on kiistatta paras toimintaverkosto kaikille yrityksille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla yritysvastuussa ja kehittää vastuullisuusosaamistaan.

Verkostossamme on mukana jo yli 330 vastuullisuuteen panostavaa yritystä ja organisaatiota, tilaisuutemme kokoavat vuosittain yhteen tuhansia yritysvastuun asiantuntijoita, päättäjiä ja vaikuttajia jakamaan tietoa ja kokemuksia, ja runsaasta palvelutarjonnastamme hyötyvät kaikkien liiketoimintojen asiantuntijat ja johtajat.

FIBSin jäseneksi voivat liittyä kaikki yritykset ja organisaatiot, jotka pyrkivät edistämään vastuullista ja kestävää liiketoimintaa.

Hyödynnä nyt tarjouksemme ja liity mukaan yritysvastuun edelläkävijöiden joukkoon: täytä ja lähetä jäsenhakulomakkeemme viimeistään 18.10.2019 niin saat FIBS Perus -palvelut käyttöönne maksutta loppuvuoden ajaksi.

Tutustu FIBS Perus -palveluihin täällä tai katso palveluitamme käsittelevä webinaari.

Lue lisää FIBSin jäsenyydestä täältä, katso FIBSin palveluita käsittelevä webinaari tai ota yhteyttä: fibs@fibsry.fi, p. 020 749 7630

Tervetuloa mukaan yritysvastuun edelläkävijöiden joukkoon!


Tiesitkö tämän FIBSistä

  • FIBS on yksi Suomen vaikuttavimmista yritysjärjestötoimijoista: jäsentemme yhteenlaskettu liikevaihto on yli 4 kertaa suurempi kuin Suomen valtion budjetti. Meissä on voimaa!
  • Tänä vuonna jo yli 3000 asiantuntijaa HR:stä viestintään on käynyt inspiroitumassa FIBSin tilaisuuksissa. Käy verkkokalenterissamme tutustumassa myös ensi vuoden tarjontaamme ja varaa paikkasi.
  • FIBSin somekanavien ja uutiskirjeiden kautta jäsenemme voivat tavoittaa kohdennetusti tuhansia yritysvastuun asiantuntijoita ja vaikuttajia ja saada erinomaista lisänäkyvyyttä omalle vastuullisuustyölleen. Seuraa meitä Twitterissä, Linkedinissä ja Facebookissa ja tutustu toimintaamme myös tilaamalla kaikille avoin ja maksuton uutiskirjeemme täällä
  • FIBS on kartoittanut suomalaisyritysten vastuullisen liiketoiminnan arkea, haasteita ja tulevaisuuden suunnitemia jo 7 vuoden ajan. Miten oma yrityksenne eroaa muista? Uutishuoneestamme löydät tuoreimmat tutkimustulokset
  • FIBSin vaikuttavuus ulottuu globaalisti miljooniin jäsenyritystemme työntekijöiden, alihankkijoiden ja muiden sidosryhmien kautta. Tilaisuuksistamme saat roppakaupalla uusia vastuullisia ja kestäviä ideoita, näkökulmia ja käytäntöjä omalle työpaikallesi vietäväksi – Liity nyt jäseneksi täällä
  • FIBS täyttää 20 vuotta keväällä 2020 – Olethan mukana juhlistamassa FIBSin ja Suomen yritysvastuun vuosikymmeniä!

 

close