Usein kysyttyä FIBSin jäsenpalveluista ja -eduista

1 helmikuuta 2022

FIBSin jäsenorganisaation työntekijänä voit kasvattaa yritysvastuuosaamistasi alan monipuolisimman ja laadukkaimman palveluohjelmiston kautta. Jos kuitenkin vielä mietit esimerkiksi ovatko palvelut juuri sinulle suunnattuja ja avoimia, vilkaise alta UKK:mme. Mikäli et tältä sivulta löydä vastausta kysymyksiisi, ota yhteyttä, kerromme mielellään lisää: fibs@fibsry.fi

Voinko osallistua FIBSin tilaisuuksiin vaikka yritysvastuu ei varsinaisesti kuulu omaan työkuvaani?

Ehdottomasti kyllä! FIBSin tilaisuudet on suunnattu jokaisen liiketoiminnon kaikille työntekijöille, ei vain vastuullisuudesta vastaaville. FIBSin tavoitteena on auttaa yrityksiä kehittämään vastuullisuustoimintaa, mikä tarkoittaa käytännössä yrityksen kaikkien työntekijöiden vastuullisuustietojen ja -osaamisen kartuttamista. Meidän tilaisuuksiemme avulla voit helposti perehtyä sekä yleisesti yritysvastuuseen että yksittäisiin vastuullisuusteemoihin. Jos jokin teema kiinnostaa, ilmoittaudu rohkeasti mukaan, vaikka et aiheesta mitään vielä tietäisikään! Tulevat tilaisuudet löydät verkkokalenteristamme.

Mistä tiedän, onko työnantajani FIBSin jäsen tai FIBS Pro -palvelun tilaaja?

Voit helposti tarkistaa onko organisaationne FIBSin jäsen verkkosivuiltamme löytyvästä Jäsenet-listasta. FIBS Pro -palvelun tilanneet löydät tältä sivulta.

Ovatko FIBSin uutiskirje, tilaisuudet ja muut palvelut minulle maksuttomia?

Kyllä: uutiskirje, tilaisuudet ja muut jäsenpalvelukokonaisuuksien (FIBS Perus tai FIBS Pro) palvelut sisältyvät FIBSin jäsenmaksuun, jonka maksaa jäsenorganisaatio. Liity postituslistalle ja ilmoittaudu mukaan mukaan tilaisuuksiin.

Miten saan helpoiten tietoa FIBSin tulevista tilaisuuksista?

Liity FIBSin postituslistalle ja tilaa kutsut suoraan sähköpostiisi itseäsi kiinnostavia teemoja käsitteleviin tilaisuuksiin. Tämän lisäksi voit tilata myös viisi kertaa vuodessa ilmestyvän Tulevat tilaisuudet -koosteen. Voit myös etsiä itseäsi kiinnostavia tulevia tilaisuuksia milloin vain verkkokalenteristamme.

Missasin yhden kiinnostavan FIBS-tilaisuuden, olisiko se katsottavissa tallenteena?

Kaikki FIBSin webinaarit ovat katsottavissa tallenteena samoin suuret FIBS Forum -tapahtumat. Löydät kaikki tallenteet koostetusti tältä sivulta. Muista luoda itsellesi käyttäjätunnus FIBSin uutishuoneeseen ja kirjautua sisään sivustomme oikean yläkulman linkin kautta niin saat tallenteet käyttöösi.

Voimmeko osallistua FIBSin tilaisuuksiin isommallakin porukalla?

Joissain työpajoissamme on rajattu osallistujamäärä per organisaatio, tieto mahdollisista rajauksista löytyy kutsuista ja tilaisuuden sivulta verkkokalenteristamme. Useimmissa tilaisuuksissa, kuten webinaareissa, osallistumisrajoituksia ei kuitenkaan ole. Jokaisen osallistujan tulee kuitenkin ilmoittautua tilaisuuksiin itse verkkokalenterimme ilmoittautumislomakkeen kautta.

Voinko välittää FIBSin tilaisuuskutsut työkavereilleni?

Mielellään! Kutsuissa oleva ilmoittautumislinkki ei ole henkilökohtainen, joten voit hyvin välittää sen edelleen. Toisaalta työkaverisi voivat myös tilata kutsumme suoraan omaan sähköpostiinsa liittymällä postituslistallemme – vinkkaa kollegoillesi!

Järjestääkö FIBS yritysvastuukoulutusta?

FIBSin valmennukset ovat avoimia FIBS Pro -palvelun tilanneille jäsenorganisaatioille, mutta myös kaikille jäsenillemme avoimet tilaisuutemme toimivat hyvin oman urapolun sekä laajemmin organisaation sisäisen koulutuksen tukena. Webinaaritallenteitamme kannattaa hyödyntää myös esimerkiksi henkilöstön ja tiimien kehittämispäivissä: kokoa suurempi porukka yhteen katsomaan päivän teeman liittyvä webinaari keskusteluiden ja ideoinnin alustukseksi. Webinaaritallenteita voit katsoa luomalla itsellesi käyttäjätunnuksen.

Miten voimme päästä FIBSin Yritysvastuukonsultit ja asiantuntijapalvelut -listalle?

FIBSin Jäsenet-sivulla olevalle listalle pääsevät kaikki alan konsultointia ja palveluita tarjoavat jäsenemma. Ota yhteyttä niin lisäämme teidät listalle: fibs@fibsry.fi

Mistä löydän tutkimus- ja taustatietoa yritysvastuusta?

FIBSin uutishuoneesta löydät kattavasti tutkimuksia sekä oppaita ja muita julkaisuja eri vastuullisuusteemoista. Myös blogeista saat tietoa ja uusia näkökulmia eri vastuullisuusteemoihin. Muista luoda itsellesi käyttäjätunnus niin pääset käsiksi myös vain jäsenille avoimiin sisältöihin.

Voisimmeko päästä FIBSin tilaisuuksiin puhujavieraaksi?

Lähetä meille viesti osoitteella fibs@fibsry.fi niin jutellaan tarkemmin mistä teemoista haluaisitte kertoa ja mihin tuleviin tilaisuuksiimme case-esimerkkinne voisi mahdollisesti sopia.

Miten yrityksemme pääsisi FIBSin Partneriksi?

FIBS Partneri -ohjelmaan voivat hakea kaikki FIBSin jäsenorganisaatiot. Ohjelmahaku järjestetään joka toinen vuosi. Lisätietoa voit kysyä Helena Kekiltä, helena.kekki@fibsry.fi

Onko FIBS somessa?

FIBSillä on LinkedIn-, Twitter– ja Facebook-sivu, joita seuraamalla saat nopeasti uusinta tietoa FIBSin toiminnasta ja voit samalla osallistua keskusteluun pinnalla olevista yritysvastuuaiheista.

Voimmeko julkaista FIBSin logon verkkosivuillamme ja muissa kanavissa?

Kyllä: FIBSin jäsenet voivat viestiä jäsenyydestään logomme kautta. Lähetä logopyyntö osoitteella fibs@fibsry.fi

Olen tilannut FIBSin uutiskirjeen ja kutsut mutta miksi en ole vielä saanut niitä?

Kokeile seuraavia keinoja: (1) Lähetä meille viesti niin tarkistamme että olet varmasti postituslistallemme: fibs@fibsry.fi (2) Katso löytyvätkö postimme roskapostikansiostasi, jos kyllä, merkitse ne muuksi kuin roskapostiksi. (3) Merkitse oman sähköpostisi asetuksiin fibs@fibsry.fi osoite sallituksi (4) Pyydä IT-tukeanne ”whitelistaamaan” seuraavat Lyyti-järjestelmän IP-osoitteet: 87.253.234.71 ; 87.253.234.73 ; 87.253.234.85. Lisätietoa whitelist-käytännöstä löytyy Lyytin sivuilta.

Keneltä voin kysyä lisää FIBSin jäsenpalveluista ja -eduista?

Koko FIBSin tiimi on aina käytettävissäsi, löydät yhteystietomme tältä sivulta. Voit myös lähettää kysymyksesi osoitteella fibs@fibsry.fi

close