Palvelut 2023

FIBSin vuoden 2023 jäsenpalveluihin sisältyy edellisvuosien tapaan kymmeniä tilaisuuksia ajankohtaisista yritysvastuuteemoista sekä kattavat uutis- ja tietopalvelut.

FIBSin ohjelma ja palvelut 2023 -koosteesta saat hyvän kokonaiskuvan tarjonnastamme ja voit varata itseäsi kiinnostavien tilaisuuksien päivät kalenteristasi. Kooste päivittyy ja tarkentuu pitkin vuotta.

Klikkaa tästä Ohjelma ja palvelut 2023 koosteeseen

Tuoreimmat tiedot tulevista tilaisuuksista löydät aina verkkokalenteristamme sekä kutsuistamme ja uutiskirjeistämme: Liity postituslistallemme!

Oletko FIBSin uusi jäsen tai FIBSin jäsenen uusi työntekijä? Näin pääset alkuun palveluissamme!

  1. Ilmoittaudu tilaisuuksiimme ja kasvata osaamispääomaasi. FIBS Perus ja FIBS Pro palvelukokonaisuuksiin sisältyvät tilaisuudet ovat avoimia – ja maksuttomia – jäsenorganisaatioidemme jokaiselle työntekijälle, hyödynnä siis ainutlaatuinen henkilöstöetusi! Täältä voit tarkistaa onko työnantajasi tilannut FIBS Pro -palvelun, silloin käytettävissäsi ovat kaikki FIBSin tilaisuudet.
  2. Luo itsellesi käyttäjätunnus ja ota käyttöösi uutishuoneemme mittava sisältö tutkimuksista julkaisuihin.
  3. Liity FIBSin postituslistalle ja tilaa kutsut itseäsi kiinnostaviin tilaisuuksiin sekä uutiskirjeemme niin pysyt ajan tasalla tulevista palveluistamme ja alan tuoreimmista uutisista
  4. Kouluta henkilöstöänne kustannustehokkaasti: viesti FIBS-jäseneduistanne sisäisesti ja kannusta kollegoitasi ja kaikkia työntekijöitänne – ylintä johtoa myöten – liittymään postituslistallemme.

Haluatko kysyä lisää miten voit käyttää palveluitamme?

Ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä: lähetä postia fibs@fibsry.fi tai soita FIBSin tiimiläisille, löydät meidät täältä.


Katso resurssit työsi tueksi: