Näkyvyysedut

Saat näkyvyyttä alan uutisillenne, rekrytointi-ilmoituksille ja maksullisille ja maksuttomille tilaisuuksille FIBSin jäsen- ja uutiskirjeissä. Avoimista työpaikoista voit viestiä myös some-kanavissamme ja tilaisuuksista verkkokalenterissamme.

FIBS Impact

FIBS Impact -tilaisuuksissa voit vaihtaa ajatuksia, näkemyksiä ja käytännön kokemuksia uusista tavoista tehdä vaikuttavampaa liiketoimintaa yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa. Tilaisuuksien tavoitteena on vauhdittaa kestävää liiketoimintaa FIBSin jäsenistön keskuudessa ja samalla yhteiskunnassa laajemminkin – yhdessä tekemällä.

FIBS KickOff

FIBS KickOff -infotilaisuuksien avulla voit varmistaa, että kaikki avainhenkilönne viestinnästä HR:ään ovat tietoisia FIBSin jäsenhyödyistä ja -mahdollisuuksista ja voitte hyödyntää täysipainoisesti kaikkia palveluitamme. KickOff on myös hyvä tilaisuus saada vastaus kaikkiin itseänne askarruttaviin kysymyksiin. FIBS KickOff voidaan järjestää Skypen kautta, jolloin myös eri toimipisteissä työskentelevät asiantuntijanne voivat helposti osallistua interaktiiviseen tilaisuuteen.

FIBS Partneri -merkki

Kaikki FIBS Partnerit saavat käyttöönsä merkin, jonka avulla voi viestiä olevansa mukana vauhdittamassa kestävää liiketoimintaa yhteistyössä FIBSin kanssa.

FIBS Pro -merkki

FIBS Pro -palvelun valinneet voivat viestiä merkin kautta kuuluvansa aktiivisten yritysvastuun kehittäjien joukkoon.

FIBSin logo

Kaikki FIBSin jäsenet voivat käyttää FIBSin logoa jäsenyydestä viestiessään.

Tehostettua näkyvyyttä

FIBS Partnerit saavat tehostettua näkyvyyttä mm. FIBSin verkkosivuilla, jäsen- ja uutiskirjeissä, some-kanavissa sekä Partneruuten liittyvien tilaisuuksien yhteydessä.

Rekrytointi-ilmoitukset

Voit viestiä avoimista yritysvastuualan työpaikoistanne kohdennetusti yritysvastuualan ammattilaisille FIBSin jäsen- ja uutiskirjeissä ja some-kanavissa.

Uutis- ja niminäkyvyyttä

Voit saada uutis- ja niminäkyvyyttä sekä markkinoida omia maksuttomia yritysvastuualan tilaisuuksia ja muita palveluita FIBSin jäsen- ja uutiskirjeissä ja some-kanavissa.

FIBS Insight

FIBSin kattavaan uutis- ja tietopalveluun sisältyvät tutkimukset, työkalut, julkaisut, analyysit, tilaisuuksiemme tallenteet ja materiaalit sekä jäsenkirjeet, joita voit hyödyntää sisäisen koulutuksen, strategisen suunnittelun ja toiminnan kehittämisen tukena.