Tervetuloa Pohjoismaiden suurimpaan yritysvastuuverkostoon

FIBSin jäsenenä olet mukana ainutlaatuisessa toimintaverkostossa, jossa voit kehittää omaa ja koko organisaationne vastuullisuusosaamista alan parhaissa tilaisuuksissa, löytää inspiraatiota ja vertaistukea vastuullisuustyöhön muista yrityksistä ja olla mukana edistämässä kestävää ja vastuullista liiketoimintaa Suomessa.

FIBS-verkostossa on mukana jo yli 400 yritystä ja organisaatiota, ja tuhansia asiantuntijoita, päättäjiä ja vaikuttajia kymmeniltä eri toimialoilta. FIBS on jäsenmäärältään Pohjoismaiden suurin ja yksi Euroopan suurimmista yritysvastuuverkostoista. Toimintaverkostoomme kuuluu myös lukuisia kotimaisia ja kansainvälisiä yhteistyökumppaneita.

Voit valita itsellenne sopivan palvelukokonaisuuden

Liittyessänne FIBSin jäseneksi voit valita itsellenne parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden:

  • FIBS Pro -palveluiden avulla voit syventää koko henkilöstön osaamista ja nostaa vastuullisuustoiminnan uudelle tasolle ja saat käyttöönne kaikki FIBSin jäsenpalvelut.
  • FIBS Perus -palveluiden avulla pysyt ajan tasalla ja saat kokonaisvaltaisen näkökulman yritysvastuuseen.

Kaikki FIBSin jäsenet voivat lisäksi halutessaan hakea mukaan FIBS Partneri-ohjelmaan ja kasvattaa mainettaan alan huippuasiantuntijana tekemällä pitkäjänteistä yhteistyötä FIBSin kanssa.

FIBS-jäsenyyteen sisältyy vuosittain kymmeniä tilaisuuksia webinaareista valmennuksiin sekä kattava uutis- ja tietopalvelu. Jäsenorganisaatioidemme kaikki työntekijät voivat osallistua tilaisuuksiin sekä hyödyntää muita palveluitamme. Katso täältä tarkempaa tietoa vuoden 2024 palveluistamme.

FIBS-jäsenyys on merkittävä henkilöstöetu, sisäisen koulutuksen tuki ja rekrytointivaltti

FIBS Pro ja FIBS Perus -palvelukokonaisuuksiin sisältyvät kymmenet tilaisuudet ja muut palvelut ovat jäsenorganisaatioidemme jokaisen työntekijän käytettävissä. Palveluistamme hyötyvät niin ylin johto kuin eri liiketoimintojen johtajat ja asiantuntijat työnkuvasta riippumatta. FIBSin jäsenenä voit siis tarjota koko henkilöstöllenne mahdollisuuden kasvattaa osaamistaan, löytää uusia urapolkuja ja tätä kautta vahvistaa työtyytyväisyyttä ja työhön sitoutumista. Edusta kannattaa viestiä paitsi omalle henkilöstölle myös ulkoisesti esimerkiksi osana rekrytointiviestintää.

Näin voit liittyä FIBSin jäseneksi

FIBSin jäseneksi voivat liittyä kaikki yritykset ja organisaatiot, jotka haluavat edistää vastuullista liiketoimintaa. Täytä jäsenhakulomakkeemme ja valitse lomakkeesta omalle organisaatiollenne parhaiten sopiva palvelukokonaisuus: FIBS Pro tai FIBS Perus -palvelu. FIBS Pro -palveluun sisältyvät FIBS Perus -palvelut. Tietoa FIBSin jäsenmaksuista löydät täältä ja FIBSin jäsenkäytännöt ja säännöt täältä.

Nosta jäsenyytenne uudelle tasolle: Tilaa FIBS Pro

Jos organisaationne on jo FIBSin jäsen, mutta haluatte saada jatkossa käyttöönne kaikki FIBSin palvelut ja liittyä ainutlaatuiseen sparraus- ja vertaistukiverkostoon, tilaa tällä lomakkeella FIBS Pro -palvelu. Saatte FIBS Pro -palvelut käyttöönne heti lomakkeen lähetyksen jälkeen.

Kysy lisää FIBS-jäsenyydestä

Jos et ole varma mikä FIBSin palvelukokonaisuus sopisi juuri teidän organisaatiollenne, miten voisitte parhaiten hyötyä FIBSin palveluista tai haluat lisätietoa jäseneksi liittymisestä ja jäsenpalveluistamme, ota yhteyttä, kerromme mielellään lisää: fibs@fibsry.fi

Jos haluatte irtisanoa FIBSin jäsenyyden, voit tehdä sen tällä lomakkeella.