Työkalut

Ota avuksesi kolmen yritysvastuutyökalun perussetti, joiden avulla voit kehittää toimintaanne myös pitkällä aikavälillä.

Monimuotoisuusjohtamisen itsearviointi -työkalu

FIBSin kehittämän Monimuotoisuusjohtamisen itsearviointi -työkalun avulla pääset alkuun ja eteenpäin monimuotoisuustyössä. Maksuton työkalu sopii niin monimuotoisuustyön aloittelijoille, kehittäjille kuin edelläkävijöillekin.

Monimuotoisuussitoumus

FIBSin kehitämän Monimuotoisuussitoumuksen avulla voit kehittää monimuotoisuuden ja inkluusion (D&I) johtamista ja palvelukäytäntöjä sekä viestiä niin henkilöstölle kuin ulkoisille sidosryhmille tahtotilastanne D&I-työn osalta. Sitoumus on FIBSin jäsenetu. Lue lisää ja tee sitoumus

Yritysvastuun itsearviointi -työkalu

FIBSin ja 4FRONTin kehittämän Yritysvastuun itsearviointi -verkkotyökalun avulla yritykset voivat arvioida, kehittää ja vertailla vastuullisuustoimintaansa systemaattisesti. Maksuton työkalu sopii kaikille yrityksille koosta ja toimialasta riippumatta.

Haluaisitko esitellä omia yritysvastuun työkaluja ja ratkaisujanne FIBSin webinaarisarjassa?

Jos teillä on jokin erityisen hyödyllinen ratkaisu, josta muidenkin kannattaisi ehdottomasti olla perillä, kerro siitä meille, niin saat mahdollisuuden päästä mukaan webinaarisarjaamme. Lue täältä lisää ja lähetä meille tietoa ratkaisustanne!

Kysy lisää yritysvastuun työkaluista: fibs@fibsry.fi


Katso myös muut resurssimme: