FIBS etsii toimitusjohtajia kirittämään suomalaisyritysten ihmisoikeusjohtamista

4 syyskuuta 2019

FIBS suomentaa kuluvan syksyn aikana äskettäin julkaistun WBCSD:n oppaan CEO Guide to Human Rights, ja tarjoaa samalla FIBSin jäsenyrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden profiloitua ihmisoikeuksien edelläkävijänä alan huippujulkaisun kautta.

Kaikille avoin ja maksuton opas tarjoaa käytännönläheisiä ohjeita yritysten ylimmälle johdolle, mitä asioita ihmisoikeusjohtamisessa tulee huomioida ja miten toimintaa voi kehittää. Oppaan sisältö pohjautuu samoihin periaatteisiin ja linjauksiin, joihin moni alan edelläkävijäyritys on jo sitoutunut muun muassa YK:n Global Compact -aloitteen tai oman ihmisoikeuspolitiikkansa myötä.

Oppaan englanninkielisen version on allekirjoittanut 35 kansainvälisen yrityksen toimitusjohtajaa.

Etsimme nyt FIBSin suurten jäsenyritysten toimitusjohtajia antamaan nimensä oppaan suomenkieliseen versioon, ja viemään sen myötä yhdessä FIBSin kanssa viestiä yrityksiin ihmisoikeuksien liiketoimintamahdollisuuksista ja keinoista kehittää  ihmisoikeusjohtamista.

Mukaan toivotaan ihmisoikeusjohtamiseen jo jonkin aikaa panostaneita suuria yrityksiä, jotka voivat tarjota inspiraatiota ja käytännön esimerkkejä muille yrityksille.

Voit ilmoittaa oman yrityksenne toimitusjohtajan mukaan hankkeeseen tällä lomakkeella.

Lisätietoja hankkeesta antaa FIBSin yritysvastuuasiantuntija Veera Iija, p. 040 674 0190, veera.iija@fibsry.fi 

Sosiaalinen vastuu
close