Aktorihaku FIBSin kevytmentorointiin käynnistyi

6 elokuuta 2019

Aktorihaku on nyt päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Haluaisitko kehittää yritysvastuuosaamistasi eksklusiivisesti kokeneen alan huippuasiantuntijan kanssa, keskustella luottamuksellisesti työsi käytännöistä ja saada vinkkejä arjen haasteisiin?

FIBS tarjoaa nyt yritysvastuun ammattilaisille ainutlaatuisen tilaisuuden vahvistaa omaa ja samalla koko organisaationsa vastuullisuusosaamista FIBS Peers kevytmentorointipalvelun avulla.

Mentoroinnin tavoitteena on edistää aktorin osaamista ja ammatillista kasvua. Mentori jakaa alan tieto-taitoa ja kokemusta säännöllisten ja luottamuksellisten keskusteluiden kautta, jolloin molemmat osapuolet oppivat toisiltaan ja saavat uutta näkemystä yhteisiin kiinnostuksen kohteisiin.

Ilmoittautumalla aktoriksi FIBS Peers kevytmentorointiin voit määritellä itsellesi sopivan mentorin kokemus- ja osaamisprofiilien kautta toivomastasi yritysvastuuteemasta. FIBSin eri jäsenyrityksissä ja -organisaatioissa työskentelevät mentorit ovat toimineet moninaisissa yritysvastuutehtävissä useiden vuosien ajan. FIBS muodostaa mentori-aktori -parit. Mentorit ja aktorit ovat toisilleen anonyymejä parinmuodostukseen asti.

Mentorointitapaamisia järjestetään kuluvan syksyn aikana vähintään kolme, mentori-aktori -parit sopivat keskenään tapaamisajat ja -paikat. Tapaamiset voidaan järjestää myös online-muodossa esimerkiksi Skypen välityksellä mikäli molemmat osapuolet niin haluavat.

FIBS toimii mentori-aktori -parien tukena mentorointiprosessin käynnistämisvaiheessa ja tarjoaa mentoriksi ilmoittautuneille ohjeistusta menestyksekästä mentorointiprosessia varten. Ohjattu mentorointiprosessi kestää vuoden 2019 loppuun saakka, jonka jälkeen parit voivat halutessaan jatkaa työskentelyä omatoimisesti.

Aktoriksi voivat hakea kaikki FIBS Pro -palvelun tilanneiden jäsenyritysten työntekijät.

Mentori-aktori-pareista ilmoitetaan osallistujille 16.9. mennessä. Kick off -tilaisuus mentoripareille järjestetään 2.10. klo 14-16 (paikka tbc).

Palvelu sisältyy FIBS Pro -jäsenmaksuun ja on aktoreille maksuton. Mentorit osallistuvat palveluun pro bono -periaatteella, eikä mentoroinnista makseta palkkiota.

Suomen Ekonomien kanssa yhteistyössä kehitetty FIBS Peers kevytmentorointi on FIBSin jäsenille mahdollisuus jakaa uudella tavalla huippuluokan vastuullisuusosaamista ja käytännön kokemuksia sekä kehittää yritysvastuutehtävissä toimivien ammattitaitoa. Mentorointipalvelu on myös keino vauhdittaa mahdollisimman monen suomalaisyrityksen nousua kestävän liiketoiminnan huipulle.

Lue lisää FIBS Peers kevytmentoroinnista täältä ja lataa käyttöösi myös kevytmentoroinnin toimintaperiaatteet.

Lisätietoja voit kysyä tapahtumatuottaja Miira Kokkoselta, miira.kokkonen@fibsry.fi, 044 367 3632

Yhteistyössä mukana

Muut teemat
close