​Yritykset ja järjestöt kehittämään vastuullista liiketoimintaa yhdessä FIBSin kanssa

19 syyskuuta 2018

FIBS alkaa tuottaa yritysvastuuvalmennuksia ja -tilaisuuksia yhteistyössä eri vastuullisuusteemoihin erikoistuneiden konsulttien ja muiden asiantuntijaorganisaatioiden kanssa uuden FIBS Partneri -ohjelman puitteissa.

Vuoden 2019 alussa käynnistyvässä ohjelmassa FIBSin Partnereita ovat muun muassa CDPDittmar & IndreniusDNV GL Business Assurance Finland Oy Ab, Enact Sustainable StrategiesEYFitCommIncludia LeadershipKPMG ja Reilukauppa.

Partnereiden kanssa tuotettavan ensi vuoden ohjelmiston teemoja ovat mm. toimitusketjujen vastuullisuuden johtaminen ja riskienhallinta, yritysvastuulainsäädäntö, ihmisoikeudet, vastuullisuusajattelun integrointi liiketoimintaan, vastuullisuusraportointi ja -viestintä sekä monimuotoisuuden johtaminen. Näiden lisäksi järjestetään yritysten ylimmälle johdolle suunnattu keskustelufoorumi.

Ohjelmassa mukana olevat asiantuntijaorganisaatiot tuottavat tilaisuuksia ja valmennuksia yhdessä FIBSin kanssa seuraavan kahden vuoden ajan.

”Odotamme innolla yhteistyön käynnistymistä uusien Partnereidemme kanssa, joista jokainen on oman vastuullisuusteemansa huippuasiantuntija. Yhteistyö heidän kanssaan on meille merkittävä mahdollisuus nostaa toimintamme uudelle tasolle ja vauhdittaa kestävän liiketoiminnan kasvua Suomessa,” sanoo FIBSin jäsenpalveluista vastaava päällikkö Helena Kekki.

FIBS Partnerit valittiin keväällä ohjelmaan hakeneiden 48 organisaation joukosta. Keskeisenä valintakriteerinä oli tiettyyn vastuullisuusteemaan yrityskontekstissa jo entuudestaan perehtynyt ja siinä ansioitunut organisaatio. Lisää FIBS Partnereita ja ohjelmateemoja julkistetaan kuluvan syksyn aikana.

Räätälöidympää palvelua yli 320 jäsenelle

FIBS Partneri -ohjelma on osa FIBSin jäsenpalvelu-uudistusta, jonka tavoitteena on tarjota FIBSin kasvavalle, yli 320 jäsenen verkostolle entistä räätälöidympää palvelua. Ensi vuodesta alkaen FIBSin jäsenet voivat valita itselleen parhaiten sopivan jäsenyyden tason, FIBS Perus tai FIBS Pro -jäsenyyden. FIBS Partneri -ohjelmaan voivat hakea kaikki FIBSin jäsenet.

Helena Kekin mukaan FIBS Partneri -ohjelmasta hyötyvät niin asiantuntijaorganisaatiot kuin kaikki vastuullisuuteen panostavat yrityksetkin.

”FIBS on aina tehnyt tiivistä yhteistyötä jäsentensä kanssa yksittäisten tapahtumien osalta, ja teemme niin jatkossakin. Kaksivuotinen Partneri-yhteistyö tuo kuitenkinkin palvelusuunnitteluumme pitkäjänteisyyttä, ja yritykset voivat entistä paremmin hyödyntää tapahtumiamme esimerkiksi sisäisen koulutuksen ja uusien työntekijöiden perehdytyksen tukena. Partnereillemme ohjelma taas on ainutlaatuinen tilaisuus kasvattaa mainetta oman teemansa huippuasiantuntijana.”

FIBS Partnerit voivat tuottaa FIBSin jäsenille suunnattuja palveluita tai rahoittaa FIBSin eri projekteja.

Lisätietoja: Helena Kekki, päällikkö, jäsenpalvelut, FIBS, p. 050 3451 966, helena.kekki@fibsry.fi

FIBSin toiminta
close