FIBS alkaa julkaista uutta kaikille avointa uutiskirjettä

21 tammikuuta 2019

FIBS alkaa julkaista jäsenkirjeen lisäksi kaikille avointa, maksutonta uutiskirjettä, joka tarjoaa lisänäkyyvyyttä FIBSin jäsenten vastuullisuustoiminnalle ja kirjeen tilaajille mahdollisuuden seurata FIBSin toimintaa ja saada tietoa mm. FIBSin tulevista tilaisuuksista. Jäsenet voivat hyödyntää uutta uutiskirjettä sidosryhmäviestinnässään ja kannustaa mm. liikekumppaneitaan tilaamaan kirjeen.

Uuden uutiskirjeen voi tilata täältä.

FIBSin jäsenet saavat jatkossakin jäsenetuna kerran kuussa ilmestyvän jäsenkirjeen,  josta löytyvät FIBSin ja jäsenten uutisten lisäksi tietoa alan kiinnostavimmista ilmiöistä, hankkeista, tutkimuksista, työkaluista ja käytännöistä, Suomesta ja maailmalta. Jäsenkirjeen voivat tilata kaikki FIBSin jäsenorganisaatioiden työntekijät maksutta tällä lomakkeella – vinkkaa kirjeestä kollegallesi!

Lisänäkyvyyttä jäsenille

Kaikki FIBSin jäsenet voivat jatkossa saada näkyvyyttä yritysvastuualan uutisilleen sekä maksuttomille alan tilaisuuksilleen jäsenkirjeen lisäksi uutiskirjeissä ja FIBSin some-kanavissa. FIBS Pro -palvelun ostaneet ja FIBS Partnerit voivat tämän lisäksi viestiä avoimista yritysvastuualan työpaikoistaan sekä markkinoida maksullisia alan tilaisuuksiaan jäsen- ja uutiskirjeiden ja somen lisäksi FIBSin verkkokalenterissa.

FIBSin jäsen- ja uutiskirjeet ovat jäsenille erinomainen keino tavoittaa kohdennetusti yritysvastuualan asiantuntijat, päättäjät ja vaikuttajat sekä rakentaa mainetta aktiivisena kestävän liiketoiminnan kehittäjänä ja edelläkävijänä. Uutisvinkit voit lähettää osoitteella tarja.laakkonen@fibsry.fi

Tulevat tilaisuudet -kooste joka toinen kuukausi

FIBS järjestää vuosittain kymmeniä tilaisuuksia, joita yritykset voivat hyödyntää mm. sisäisen koulutuksen tukena.

Osa FIBSin tilaisuuksista tarjoaa perustietoa yritysvastuusta, toisissa taas voi syventyä yksittäisten yritysvastuuteemojen erityiskysymyksiin ja johtamiskäytäntöihin. Valmennusten ja pienryhmätilaisuuksien lisäksi järjestämme webinaareja, joihin voi osallistua oman työpöydän ääressä tai katsoa myöhemmin tallenteena itselleen sopivana ajankohtana. Seminaarejamme voi katsoa myös striimattuna tai videotallenteena tilaisuuden jälkeen.

Tilaisuuksien tavoitteena on laajentaa muidenkin kuin yritysvastuuasiantuntijoiden osaamista ja verkostoja. Tilaisuuksista moni soveltuu kaikkien liiketoimintojen asiantuntijoille, esimiehille ja johtajille, osa taas on kohdennettu esimerkiksi ylimmälle johdolle, juristeille tai viestinnästä vastaaville.

Jotta mahdollisimman monet löytäisivät juuri itselleen sopivat tilaisuudet, alamme julkaista helmikuusta alkaen joka toinen kuukausi ilmestyvää Tulevat tilaisuudet -koostetta. Kooste postitetaan kaikille FIBSin jäsen- ja uutiskirjeen tilaajille.

Tarkempia tietoja kaikista tulevista tilaisuuksista löytyy verkkokalenteristamme.

Lisätietoja: Tarja Laakkonen, viestintäpäällikkö, 0400 877 396, tarja.laakkonen@fibsry.fi

 

FIBSin toiminta
close