FIBS jatkaa Suomen kestävän kehityksen toimikunnan jäsenenä

29 helmikuuta 2024

FIBSin toimitusjohtaja Kimmo Lipponen on nimitetty Suomen kestävän kehityksen toimikunnan varsinaiseksi jäseneksi kaudelle 2024-2027.

Kestävän kehityksen toimikunta on yhteiskunnan merkittävät toimijat kokoava vaikuttajafoorumi. Toimikunta edistää yhteistyötä kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi ja pyrkii juurruttamaan kestävän kehityksen strategiset tavoitteet kansalliseen politiikkaan, hallintoon ja yhteiskunnallisiin käytäntöihin. Toimikunnan jäsentahot edustavat monipuolisesti yhteiskunnan eri aloja ja intressitahoja.

”Globaali kestävän kehityksen toimintaohjelma, Agenda2030, edellyttää tiivistä yhteistyötä yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin kesken”, Kimmo painottaa.

”Meille FIBSissä on ollut perustamisestamme alkaen tärkeää, että luomme aktiivista vuoropuhelua yritysten ja niiden sidosryhmien välille. Siksi olen erittäin iloinen, että voimme olla toimikunnan työssä mukana myös seuraavat neljä vuotta.”

Kestävän kehityksen toimikunta kokoontuu noin kaksi kertaa vuodessa teemakokouksiin sekä järjestää erilaisia seminaareja ja tapaamisia.

Lue lisää toimikunnan tavoitteista ja ohjelmasta

Lisätietoa: fibs@fibsry.fi

FIBSin toiminta Muut teemat
close