FIBS Partneri -ohjelmaan jälleen lukuisia hakemuksia

3 huhtikuuta 2020

FIBS Partneri -ohjelma kiinnosti toissavuoden tapaan monia yritysvastuun edelläkävijöitä – kiitos kaikille hakemuksen jättäneille! Uudet Partnerit ja yhteistyöhankkeet vuosille 2021-22 julkistetaan myöhemmin tänä vuonna.

FIBS haki Partnereita uudelle kaksivuotiskaudelle kaikkiaan 16 teemaan ja palveluun, minkä lisäksi jokainen hakemuksen jättänyt on voinut ehdottaa itselleen ajankohtaista ja kiinnostavaa yhteistyöteemaa ja -muotoa.

Partnerit tuottavat FIBSin jäsenille suunnattuja palveluita, kuten esimerkiksi tutkimuksia, valmennuksia ja pienryhmätilaisuuksia, joko yhteistyössä kanssamme tai rahoittamalla eri projektejamme. Yhteistyön vastineeksi Partnerit saavat tehostettua näkyvyyttä FIBSin kohderyhmien keskuudessa.

FIBS Partneri -ohjelma on suunnattu kaikille FIBSin jäsenille, jotka haluavat kasvattaa tunnettuuttaan yritysvastuun huippuosaajana, löytää uusia asiakas- ja yhteistyökontakteja, pysyä askeleen edellä kilpailijoista, vahvistaa osaamistaan ja edistää kestävää liiketoimintaa Suomessa.

Lisätietoa

Helena Kekki, johtaja, jäsenpalvelut ja ohjelmat, FIBS
helena.kekki@fibsry.fi

 

FIBSin toiminta
close