Hae nyt mukaan Yritysvastuun tietotorille – Teemana maailmaa muuttavat kumppanuudet

13 elokuuta 2020

Vastuullisimmat ratkaisut saadaan aikaan yhdessä. Kestävä liiketoiminta edellyttää kumppanuuksia niin yritysten kuin etu- ja kansalaisjärjestöjen, julkisen sektorin toimijoiden, tutkijoiden ja oppilaitosten kesken.

Kumppanuuksien avulla voidaan tunnistaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja innovoida toimintatapoja tai vähentää riskejä arvoketjun varrelta silloin, kun yrityksen arvoketju ulottuu haastaville markkinoille tai kun halutaan löytää kestäviä liiketoimintamahdollisuuksia uusista asiakasryhmistä.

Esittele maailmaa muuttava kumppanuushankkeenne Yritysvastuun tietotorilla 10.11.

Maailmaa muuttavat kumppanuudet on teemana FIBSin tämän vuoden Yritysvastuu nyt! -tapahtumassa 10.11. Niitä ovat kumppanuudet, jotka synnyttävät ennennäkemättömiä, kestävää kehitystä tukevia, liiketoimintaa muuttavia ja vaikuttavia innovaatioita.

Tapahtuman yhteyteen pystytetään Yritysvastuun tietotori, johon haemme nyt innovatiivisia, maailmaa aidosti muuttavia kumppanuuksia kehittäneitä FIBSin jäsenyrityksiä, jotka haluavat esitellä ratkaisujaan ja profiloitua kestävää kehitystä edistävien kumppanuusmallien edelläkävijänä.

Torilla esiteltävä hanke voi olla esimerkiksi

  • kestävää kehitystä tukeva tuoteinnovaatio
  • kestävän kehityksen integroiminen kumppanuuksien avulla osaksi core-liiketoimintaa
  • palveluinnovaatio tai -alusta
  • toimitusketjujen vastuullisempaa hallintaa tukeva innovaatio

Kasvata mainetta yritysvastuun edelläkävijänä – maksutta!

Tietotorille voivat hakea yritysten lisäksi mukaan myös FIBSin jäsenenä olevat

  • asiantuntijat, joilla on vahvaa kokemusta erilaisten kestävän kehityksen kumppanuusmallien kehittämisestä ja haluavat markkinoida osaamistaan, sekä
  • organisaatiot, joilla on mielessään loistava kestävän kehityksen innovaatio, johon vasta etsitään kumppania

Tietotorin valintakriteereissä painottuvat hankkeiden innovatiivisuus, ajankohtaisuus ja kestävän kehityksen haasteiden ratkaiseminen aidosti uudella tavalla.

Lähetä vapaamuotoinen toripaikkahakemuksesi 20.10. mennessä

Tietotori rakennetaan tapahtumapaikana toimivan Marina Congress Centerin lounge-tilaan. Jokainen mukaan valittu yritys saa torilta maksuttoman ständipaikan. Mukaan mahtuu 15 organisaatiota.

Tietotorille voi hakea lähettämällä tiiviin, vapaamuotoisen hakemuksen 20.10.2020 mennessä sähköpostitse osoitteella: miira.kokkonen@fibsry.fi

Yritysvastuu nyt! -tapahtuma on tietotorille valittaville yrityksille ja asiantuntijoille ainutlaatuinen keino saada näkyvyyttä ja kasvattaa mainetta yritysvastuun edelläkävijänä sekä löytää uusia potentiaalisia kumppaneita: tapahtuma kokoaa yhteen yritysvastuun johtavat asiantuntijat, päättäjät ja vaikuttajat yrityksistä järjestöihin.

Paikan päälle Marina Congress Centeriin sekä livestriimausta seuraamaan odotetaan viime vuoden tapaan 400-500 osallistujaa. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Lisätietoa

Miira Kokkonen, tapahtumatuottaja, FIBS
044 367 3632, miira.@fibsry.fi

FIBSin toiminta
close