Monimuotoisuusjohtamisen koulutukset yrityksille syksyllä 2021

12 elokuuta 2021

FIBS tarjoaa ryhmälle yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita kolmen koulutuksen sarjan monimuotoisuusjohtamisesta osana Yhdessä yhdenvertaisuuden puolesta / All in for Equality -hanketta. Maksuttomat koulutukset ovat noin puolen päivän mittaisia taukoineen.

Mitä ja miksi?

Koulutusten tavoitteena on innostaa, inspiroida ja informoida kaiken kokoisia yrityksiä ja muita työyhteisöjä monimuotoisuuden osalta: miten toimintakulttuuria sekä johtamis- ja rekrytointikäytäntöjä kehittämällä voi saada ja pitää parhaat osaajat, varmistaa työvoiman saannin, laajentaa asiakaskuntaa, kasvattaa myyntiä, tehostaa innovointia ja rakentaa ja ylläpitää mainetta – eli pärjätä kovenevassa kilpailussa.

Kenelle?

Koulutukset on suunnattu yrityksille ja organisaatioille toimialasta riippumatta. Laajasta kohderyhmästä johtuen koulutussarjan osia voidaan räätälöidä eri ryhmille paremmin sopiviksi. Koulutukseen mahtuu rajoitettu määrä ilmoittautuneita. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin paikkoja, organisaatioiden valinnassa painotetaan laajaa maantieteellistä ja sektorikohtaista edustusta. Mukaan voi ilmoittautua 1 henkilö per organisaatio, ja osallistumista jokaiselle kerralle edellytetään.

Milloin, missä?

Koulutukset järjestetään verkkokoulutuksina Zoomin kautta. Koulutuskokonaisuuksien päivät ja teemat:

1. Monimuotoisuusjohtamisessa käyntiin! 14.9. ; 21.9. ; 28.9. klo 9-12.  Lisätietoa ja ilmoittautuminen 31.8.2021 mennessä

2. Monimuotoisuusjohtamisessa eteenpäin! Fokuksessa monimuotoisuuden lisääminen. 7.10. ; 14.10 ; 28.10. klo 9-12. Lisätietoa ja ilmoittautuminen 24.9.2021 mennessä

3. Monimuotoisuusjohtamisessa eteenpäin! Fokuksessa inklusiivisen työkulttuurin luominen. 4.11, ; 11.11, ; 19.11. klo 9-12. Lisätietoa ja ilmoittautuminen. Tilaisuus on täynnä ja ilmoittautuminen on suljettu. Kiitos mielenkiinnosta! 

Koulutukset ovat osa EU-komission rahoittamaa Yhdessä yhdenvertaisuuden puolesta / All in for Equality -hanketta, jota koordinoi Suomessa oikeusministeriö. Hanke saa rahoitusta EU-komission Rights, Equality and Citizenship –ohjelmasta. Hankkeen tavoitteena on edistää työyhteisöjen monimuotoisuutta sekä estää syrjintää ja häirintää Suomessa. FIBS on yksi hankkeen toteuttajista.

Lisätietoa

Veera Iija, yritysvastuuasiantuntija, FIBS, veera.iija(at)fibsry.fi, p. 040 6740190

 

 

 

Sosiaalinen vastuu
close