No Bullsh*t! 2023 etsii keinoja sosiaaliseen vastuullisuuteen

11 syyskuuta 2023

Konkreettisiin vastuullisuustekoihin keskittyvä, suomalaiselle yritysjohdolle suunnattu No Bullsh*t! -tapahtuma järjestetään Pikku-Finlandiassa Helsingissä 12.9.2023. Kuuden keskeisen elinkeinoelämän toimijan yhdessä järjestämässä tapahtumassa etsitään toimivia reseptejä ja uusia ajatuksia yritysten sosiaaliseen vastuullisuuteen ja kestävyyteen Suomesta ja ulkomailta.

”Sosiaalisen vastuullisuuden ja liiketoiminnan yhdistäminen on liikkeenjohdon polttavimpia kysymyksiä ja parhaimmillaan siitä saadaan aitoa kilpailukykyä suomalaisiin yrityksiin. Työntekijöihin ja yhteiskuntaan suuntautuvat vastuullisuuskysymykset ovat nousseet pysyvästi yritysjohdon asialistalle. Vihreän siirtymän liiketoimintamahdollisuudet ovat jo monille tuttuja, mutta myös sosiaalisen vastuun innovaatiot luovat kasvua ja vaikuttavuutta”, sanoo FIBSin toimitusjohtaja Kimmo Lipponen.

Järjestäjäorganisaatiot ovat Elinkeinoelämän keskusliitto EK, Perheyritysten liitto, yritysvastuuverkosto FIBS, Keskuskauppakamari, Business Finland ja Design Forum Finland.

Työvoimapula on yksi suurimmista yritysten kasvun esteistä. Tapahtumassa haetaan ratkaisuja ongelmaan muun muassa kehittämällä monimuotoisuutta ja työhyvinvointia.

Ulkomaalaisina pääpuhujina tapahtumassa ovat Ritu G. Mehrish, Joseph D. Kenner ja Jeremy Schwartz.

Mehrishillä on 20 vuoden kokemus työskentelystä globaaleissa yrityksissä, kuten Procter & Gamblella ja General Electric Capitalilla. Tällä hetkellä Mehrish on kansainvälinen puhuja, kirjailija ja johdon valmentaja.

Kenner on New Yorkissa toimivan Greyston Bakeryn toimitusjohtaja. Yrityksen innovatiivisena rekrytointiperiaatteena on palkata työntekijöitä ilman ansioluetteloita, taustojen tarkistuksia tai edes haastatteluita. Kenner on Davosissakin maailman talousfoorumissa palkittu johtaja.

Schwartz on toiminut muun muassa Body Shopin ja L’Oréal UK:n toimitusjohtajana ja Coca Colan markkinointijohtajana. Hän on johtamistapojen ja -taitojen erikoisasiantuntija.

Tapahtuma syntyi järjestäjien ja niiden jäsenten halusta laittaa vauhtia suomalaisten yritysten vastuullisuussiirtymään konkreettisten esimerkkien jakamisen ja maailman parhaan asiantuntemuksen avulla.

”Kasvu kuuluu yrityksille, jotka rakentavat liiketoimintansa kestävän kehityksen ja vastuullisuuden varaan. Sosiaalinen vastuullisuus on noussut monin paikoin yhtä tärkeäksi kuin vastuullisuus ympäristöstä”, Lipponen sanoo.

Yhteystiedot:

Kimmo Lipponen, FIBS, 040 758 7247, kimmo.lipponen@fibsry.fi

Medialle: Tapahtumaan ei ole media-akkreditointeja, mutta puhujien haastatteluita voi kysyä tapahtumaa ennen tai sen yhteydessä. Haastattelupyynnöt: Raine Tiessalo, viestintäjohtaja, raine.tiessalo@perheyritys.fi, + 358 50 4355 898

Tapahtuman sometiedot ja nettisivut: 

Sosiaalinen vastuu
close