No Bullsh*t! Uusi vastuullisuuden tositapahtuma yritysjohdolle 6.9.22

5 kesäkuuta 2022

Vastuullisuuden on aika siirtyä uudelle aikakaudelle.

Ei enää viherpesua, osaoptimointia ja puolivillaisia kestävyysharjoituksia. Nyt tarvitaan aitoa vaikuttavuutta vastuullisuuteen.

No Bullsh*t! on uusi vastuullisuuden tositapahtuma, joka kokoaa 6.9.2022 klo 9.00-17.30 Pikku-Finlandiaan Helsinkiin yritysten omistajat ja ylimmän johdon keskustelemaan vastuullisuudesta.

No Bullsh*t on räätälöity yrityskentän tarpeisiin ja äänessä ovat yritysten omistajat ja johtajat. Tapahtuma tarjoaa käytännön työkaluja vastuullisuuden johtamiseen ja sen vaikutusten mittaamiseen. Verkostoitumisen mahdollistava tapahtuma rohkaisee jakamaan niin onnistumisia kuin kantapään kautta kerättyjä kokemuksia.

Tapahtuman avainkysymyksiä ovat:

  • Miten luomme ja ylläpidämme vastuullisuusajattelua, joka menee organisaation luihin ja ytimiin asti?
  • Miten vastuullisuusstrategiasta tulee vastuullisuuskulttuuria, jonka jokainen työntekijä allekirjoittaa ja joka tulee todeksi arkisessa aherruksessa?
  • Miten vastuullisuudesta taotaan kilpailuetua, joka mullistaa markkinat ja hurmaa asiakkaat?

Tapahtuman keynote-puhujina ovat mm. Canica Groupin omistaja, Camilla Hagen Sørli ja Danonen entinen toimitusjohtaja, radikaaliudestaankin tunnettu Emmanuel Faber. Muut puhujat ja tarkempi ohjelma julkaistaan lähiaikoina.

No Bullsh*t! Hyödynnä Early Bird -etu 23.6. mennessä

Voit osallistua tapahtumaan joko paikan päällä Pikku-Finlandiassa tai etäyhteyden välityksellä. Paikkoja Pikku-Finlandiassa on saatavilla rajoitetusti. Online-osallistujien määrää ei ole rajoitettu. Early Bird -hinnat ovat voimassa vain 23.6.22 asti.

  • Paikan päälle: Early Bird -hinta 790 € +alv. 24% (normaalihinta 990 € + alv. 24 %)
  • Online-osallistuminen: Early Bird -hinta 290 € + alv. 24 % (normaalihinta 390 € + alv. 24 %)

Hanki tikettisi täältä ja vinkkaa myös kollegoillesi!

Lisätietoa

Saija Malila, tuottaja, saija.malila@designforum.fi, 044 727 2280

No Bullsh*it! -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Business Finland, Design Forum Finland, Elinkeinoelämän keskusliitto EK, FIBS, Keskuskauppakamari ja Perheyritysten liitto.

 

FIBSin toiminta
close