Rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2019!

17 joulukuuta 2018

Vuoden 2018 lähestyessä loppuaan, haluamme kiittää jäseniämme ja muita yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta. Toivon että palvelumme ovat tarjonneet kaikille FIBSin toiminnassa mukana olleille uusia ideoita ja käytännön työkaluja entistä kestävämmän ja vastuullisemman liiketoiminnan kehittämistyön tueksi.

Meillä FIBSissä vuosi on ollut merkittävä uudistumisen ja kehittämistyön aikaa. Työmme keskiössä on ollut ensi vuonna voimaan astuva uusi palvelumallimme, joka on iloksemme otettu erittäin positiivisesti vastaan: solmimme FIBS Partneri -yhteistyösopimuksen 12 organisaation kanssa, joista jokainen on oman alansa yritysvastuun huippuasiantuntija, ja jo 21 yritystä ja organisaatiota on valinnut kaiken kattavan FIBS Pro -palvelukokonaisuuden oman vastuullisuustoimintansa kehittämistyön tueksi. Vuoden alussa käynnistimme laajamittaisen brändityön, jonka myötä uudistimme mm. FIBSin logon ja verkkosivut. Lisäksi päivitimme sääntömme.

Ensi vuoden mittava ohjelmakokonaisuutemme tarjoaa jotakin jokaiselle yritysvastuun perusteista eri vastuullisuusteemojen syventäviin valmennuksiin. Tulevat tilaisuutemme löytyvät verkkokalenteristamme, tervetuloa mukaan inspiroitumaan.

Toivotan koko tiimimme puolesta rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta!

Mikko Routti
Toimitusjohtaja, FIBS

FIBSin toiminta
close