Syksyllä jatkuu FIBSin ennätystahtiin kiihtynyt tilaisuustarjonta – Ilmoita itsesi jo mukaan!

13 kesäkuuta 2019

Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Tuoreen Yritysvastuu 2019 -tutkimuksemme mukaan vastuullisuuden merkityksen liiketoiminnalle uskotaan kasvavan enemmän kuin aikaisemmin. Lisäksi uusi hallitusohjelma painottaa vastuullisuutta enemmän kuin aikaisemmat.

Nyt viimeistään on huolehdittava, että oma organisaatio pysyy tässä kehityksessä kärryillä. Tämä onnistuu varmistamalla oman organisaation vastuullisuusosaaminen. Vastuullisuuden merkitys on ymmärrettävä halki organisaation: HR:stä tuotekehitykseen, ylimmästä johdosta raportoinnin ammattilaisiin.

Kevään aikana FIBS on palvellut jäsenistöään ahkerammin kuin koskaan aikaisemmin.

Kahden ensimmäisen kvartaalin aikana olemme tarjonneet jäsenillemme 44 tilaisuutta, joista suurin osa on ollut kaikille FIBSin jäsenille avoimia.

Lisäksi olemme lanseeranneet uuden kevytmentorointipalvelun sekä tuottaneet jäsenten käyttöön Yritysvastuu 2019 -tutkimuksen lisäksi kaksi uutta julkaisua: Sateenkaariväki työelämässä ja asiakkaina sekä Code of conduct ja ilmiantokanavat.

Tammikuussa lanseeratut uudet palvelumme ovat saaneet jäsenistöltä kiitosta. Erityisesti webinaareja sekä pienryhmätoimintaa on kiitelty. Suuri kiitos tästä kuuluu osaavalle ja ahkeralle FIBSin tiimille sekä upeille FIBS Partnerille ja muille yhteistyötahoillemme, joiden työ on mahdollistanut vastuullisuuden kirittämisen ennätystahtiin.

Jatkamme samalla mallilla lomien jälkeen syyskuussa.

Perehdy jo julkaistuun syksyn tilaisuusohjelmistoomme, ja varaa paikkasi itsellesi kiinnostavimmista sessioista vielä ennen kesälaitumille karkaamista.

Muista kuitenkin, että kaikille jäsenille avoimissa FIBS Perus -palveluissa on FIBS Pro -palveluita hitaampi suunnittelurytmi, mistä johtuen kaikkea syksyn tilaisuustarjontaa ei vielä kalenteristamme löydy. Palaathan siis myös vielä lomiesi jälkeen tapahtumakalenteriimme ja seuraa myös jäsenkirjeidemme ilmoituksia.

Nähdään levänneinä syksyllä 2019!

Helena Kekki
Päällikkö, jäsenpalvelut, FIBS
helena.kekki@fibsry.fi

FIBSin toiminta
close