Valmisteilla maamme kattavin selvitys yritysvastuun tilasta – Anna 10 minuuttia ajastasi tutkimuksellemme!

10 syyskuuta 2021

FIBSin kahdeksas yritysvastuututkimus on parhaillaan käynnissä. Tarkastelussa ovat edellisvuosien tapaan yritysvastuun strategiat, johtaminen ja käytännöt – haasteita ja tulevaisuuden näkymiä unohtamatta. Tänä vuonna selvitämme uutena teemana myös yritysten arvonluontiin liittyviä käytäntöjä.

Tutkimuksemme kohderyhmänä on suurten, yli 40 milj. euroa vaihtavien suomalaisyritysten toimitusjohtajat ja yritysvastuusta vastaavat johtajat ja päälliköt. Jos kuulut tähän kohderyhmään, osallistu tutkimukseemme niin tiedät missä mennään yritysvastuussa Suomessa 2021: Jätä yhteydenottopyyntö ja sovi itsellesi sopiva puhelinhaastatteluaika tämän lomakkeen kautta. Mikäli et kuulu tutkimuksen vastaajaryhmään, voit välittää yhteydenottolinkin kollegallesi. Haemme vain yhtä vastausta per yritys.

Tulosten julkistus taas vuoden yritysvastuutapahtuma

FIBSin Yritysvastuu 2021 -tutkimuksen tulokset julkistetaan 2.12. Marina Congress Centerissä. Tapahtuma on avoin FIBSin jäsenille, varaa jo paikkasi vuoden yritysvastuun ykköstapahtumaan!

Tapahtuman striimaus on puolestaan kaikille avoin ja maksuton, vinkkaa striimauksesta liikekumppaneillenne ja muille yritysvastuusta kiinnostuneille sidosryhmillenne ja kannusta mukaan vauhdittamaan keskustelua yritysvastuusta.

Raportointi ja lainsäädäntö Ympäristövastuu Sosiaalinen vastuu Taloudellinen ja hallinnollinen vastuu
close