Voita matka Euroopan monimuotoisuuskuukauden avajaisiin

3 maaliskuuta 2020

Eurooppa viettää toukokuussa monimuotoisuuskuukautta ”European Diversity Month 2020” (#EUDiversitymonth). Kampanjan toteuttaa Euroopan monimuotoisuusverkosto EU Platform of Diversity Charters yhdessä FIBSin ja muiden jäsenorganisaatioidensa kanssa.

Teemakuukauden tarkoituksena on edistää monimuotoisuutta työyhteisöissä, nostaa esiin monimuotoisuuden ja inkluusion hyödyt ja parhaat käytännöt.

Nyt voit FIBSin jäsenenä voittaa matkan kampanjan avajaistilaisuuteen Brysseliin 29.4.2020, ja saada kansainvälistä näkyvyyttä organisaatiosi monimuotoisuustyölle.

Näin pääset mukaan kilpailuun

  • Kerro miltä monimuotoisuus teidän organisaatiossanne näyttää: järjestä kuluvan kevään aikana henkilöstöllenne, asiakkaillenne tai muille sidosryhmillenne monimuotoisuutta käsittelevä aamiaistilaisuus, seminaari, työpaja, kurssi, koulutus tai vaikkapa valokuvanäyttely – käytä luovuuttasi ja osallista henkilöstönne tilaisuuden tai muun toiminnan ideointiin!
  • Ilmoita hankkeenne kilpailuun täällä 31.3.2020 mennessä

FIBS valitsee matkaan lähtevät suomalaisorganisaatiot rekisteröinnin päättymisen jälkeen.

Kaikki FIBSin jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan: monimuotoisuuskuukausi tuo yhteen suuret ja pienet yritykset, yksityiset ja julkiset organisaatiot ja järjestöt.

Lisätietoa:

Veera Iija, yritysvastuun asiantuntija, FIBS
veera.iija@fibsry.fi, 040 6740190

 

 

 

Sosiaalinen vastuu
close