Luontopääoma 2030 – Ajankohtaiskatsaus trendeihin ja yritysten keskeisiin työkaluihin

18 maaliskuuta 2021

Tässä webinaarissa kuulet ajankohtaiskatsauksen luontopääomasta, sen kehitystrendeistä ja miten ne vaikuttavat jokaiseen yritykseen.

Luonnon monimuotoisuus on niin ihmisten kuin yritysten olemassaolon perusta. Juuri julkaistussa ns. Dasguptan raportissa alleviivataankin sitä, että tulevaisuuden toimintaedellytysten varmistamiseksi yhteiskunnallisessa ja liiketoiminnan päätöksenteossa on omaksuttava luontopääoma-ajattelu, jossa monimuotoinen luonto tunnistetaan ja nostetaan yhdeksi varallisuuden luokaksi muiden pääomien rinnalle.

Äänessä ovat Ramboll Finlandilta vanhempi vastuullisuuskonsultti Maria Tiainen ja johtava asiantuntija Kaisa Mustajärvi, sekä  ympäristöministeriön erityisasiantuntija Olli Ojala, Valion kehityspäällikkö Heidi Huttunen sekä NCC Industryn kehitysjohtaja Taina Piiroinen.

Katso tilaisuuden tallenne:

Lataa tilaisuuden esitykset:

Huomioi tekijänoikeudet! Esityksen sisältöä voi lainata mainitsemalla lainauksen yhteydessä esityksen tekijän. Esitystä ei saa laajamittaisesti kopioida, jakaa, myydä tai uudelleen muotoilla ilman tekijän lupaa.

Consider copyrights!
The presentation content may be referenced with appropriate author citation. The presentation may not be widely reproduced, distributed, sold or edited without explicit author permission.

Ympäristövastuu
close