Yritysvastuujohtajien sparrausryhmä: Digiteknologiasta avain ESG-haasteisiin ja mahdollisuuksien kotiuttamiseen: Miten päästä kaksoissiirtymässä käytäntöön?

9 maaliskuuta 2022

Vuonna 2020 käynnistyneen Tekoäly 4.0 -ohjelman tavoitteena on, että Suomi on kaksoissiirtymän, eli digitaalisen ja vihreän siirtymän, edelläkävijä vuoteen 2030 mennessä. Kuinka digiteknologia ja datapohjainen arvonluonti valjastetaan kestävän kehityksen ajureiksi?

Yritysvastuujohtajien sparrausryhmän ensimmäisessä kokoontumisessa vaihdoimme ajatuksia ESG-datan saatavuudesta ja infrastruktuurista sekä kestävän kehityksen tiedolla johtamisen arvosta.

Puhujina tilaisuudessa kuultiin Aalto-yliopistossa, Hankenilla ja Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa tutkimustehtävissä toimiva Ilkka Lähteenmäki sekä CGI:ltä Atso Andersén, Teemu Meronen ja Timo Pellikka.

Lataa tilaisuuden esitykset:

Huomioi tekijänoikeudet! Esityksen sisältöä voi lainata mainitsemalla lainauksen yhteydessä esityksen tekijän. Esitystä ei saa laajamittaisesti kopioida, jakaa, myydä tai uudelleen muotoilla ilman tekijän lupaa.

Consider copyrights!
The presentation content may be referenced with appropriate author citation. The presentation may not be widely reproduced, distributed, sold or edited without explicit author permission.

Muut teemat
close