Tule mukaan testaamaan yritysvastuun itsearviointityökalua

5 marraskuuta 2020

Yhteiskunnallisen vaikuttavuuden johtamiseen ja arviointiin erikoistunut konsulttiyritys 4FRONT Oy on yksi FIBSin uusista partnereista tulevalla partnerikaudella 2021-22. Osana kumppanuutta 4FRONT lanseeraa yhteistyössä FIBSin kanssa yritysvastuun itsearviointityökalun.

Itsearviointityökalu auttaa yrityksiä vastuullisuusstrategian kehittämisessä, esimerkiksi tunnistamaan omia vahvuuksia ja kehityskohteita sekä vertamaan suoriutumistaan suhteessa muihin yrityksiin. Työkalu on suunnattu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, mutta se soveltuu hyvin myös niiden suurempien yritysten käyttöön, jotka ovat strategisemman vastuullisuustyön alkuvaiheissa.

Työkalu julkaistaan alkuvuodesta 2021. Työkalun testaus alkaa vielä vuoden 2020 aikana.

Etsimme nyt yrityksiä mukaan testiryhmään

Testiryhmän jäsenenä pääset kokeilemaan uutta työkalua ensimmäisten joukossa ja saat antaa palautta, jonka pohjalta työkalua kehitetään edelleen. Lisäksi testiryhmän yritykset muodostavat ns. verrokkiryhmän, jolta saadun aineiston pohjalta määritellään työkalun eri osa-alueiden vertailuarvoja.

Jotta saamme mahdollisimman hyvää vertailutietoa sekä kattavaa palautetta, toivomme testiryhmään eri kokoisia, eri toimialojen, ja yritysvastuutyössään eri kehitysvaiheissa olevia yrityksiä.

Mikäli haluat kuulla lisää tai päästä osallistumaan työkalun testaukseen, ota yhteyttä Ulla Roihaan (4FRONT) ulla.roiha@4front.fi tai Veera Iijaan (FIBS) veera.iija@fibsry.fi

FIBSin toiminta
close