Haku FIBS Partneri -ohjelmaan 2021-2022 käynnistyi

18 helmikuuta 2020

FIBS Partneri –ohjelma on yritysvastuun konsulteille, palveluntuottajille ja asiantuntijoille ainutlaatuinen mahdollisuus kasvattaa mainettaan yritysvastuun huippuasiantuntijana ja laajentaa kontaktiverkostojaan.

Kaksivuotinen ohjelma on suunnattu myös kaikille muille yrityksille ja toimijoille, jotka haluavat vauhdittaa kestävää liiketoimintaa Suomessa tekemällä pitkäjänteistä yhteistyötä FIBSin kanssa.

FIBS Partnerina

  • tuotat FIBSin jäsenille suunnattuja palveluita, kuten tutkimuksia, valmennuksia ja pienryhmätilaisuuksia, joko yhteistyössä kanssamme tai rahoittamalla eri projektejamme
  • kasvatat mainetta yritysvastuun tai tiettyjen yritysvastuuteemojen huippuasiantuntijana
  • voit laajentaa kontaktiverkostojasi oman toimintasi kannalta olennaisten yritysten keskuudessa
  • profiloidut Suomen kestävän liiketoiminnan vauhdittajana

Partneruuden vastineeksi tarjoamme tehostettua näkyvyyttä FIBSin viestintäkanavissa kohderyhmiemme keskuudessa.

Nyt haemme Partnereita kaudelle 2021-2022 kaikkiaan 16 teemaan ja palveluun, viestinnästä digitalisaatioon, monimuotoisuusjohtamisesta SDG-tavoitteisiin ja tutkimusyhteistyöstä tilakumppanuuteen. FIBS Partneri -ohjelmasta kiinnostuneet voivat halutessaan ehdottaa myös muita yhteistyöteemoja.

FIBS Partneriksi voivat hakea kaikki FIBSin jäsenet.

Lue lisää vuoden FIBS Partneri -ohjelman hyödyistä, käytännöistä, teemoista ja valintakriteereistä suomeksi tai englanniksi.

FIBS Partneri -ohjelmaan voi hakea täyttämällä ja lähettämällä verkkosivultamme löytyvän hakulomakkeen 31.3.2020 mennessä.

Lisätietoja FIBS Partneri -ohjelmasta saat osoitteesta fibs@fibsry.fi tai Helena Kekiltä, p. 050 3451 966, helena.kekki(at)fibsry.fi tai fibs@fibsry.fi

FIBSin toiminta
close