Kolme kovaa syytä hakea mukaan FIBS Partneri -ohjelmaan

18 maaliskuuta 2020

Viimeinen hakupäivä 31.3. FIBS Partneri -ohjelmaan kaudelle 2021-2022 on vain vajaan viikon päässä, joten älä enää viivyttele, vaan täytä ja lähetä hakulomake nyt suomeksi tai englanniksi.

FIBS etsii FIBS Partneriksi kestävän liiketoiminnan sparraajia ja sponsoreita laidasta laitaan tuottamaan Suomen parasta yritysvastuupalvelua yhteistyössä kanssamme tutkimuksista tilaisuuksiin, kampanjoista hankkeisiin.

FIBS Partneruus on kaikille yrityksille ainutlaatuinen mahdollisuus kasvattaa tunnettuutta FIBSin jäsenten eli Suomen suurimpien brändien ja muiden yritysvastuun edelläkävijöiden keskudessa.

Jos vielä mietit mitä hyötyä ohjelmasta olisi omalle yrityksellesi, tässä kolme hyvää syytä hakea mukaan:

1. Kasvatat mainetta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa

FIBSin jäsenenä on jo valtaosa Suomen 100 suurimmasta yrityksestä. Tilaisuuksissamme pääset esittelemään vastuullisuusosaamistanne suoraan eri toimialojen yritysten vastuullisuudesta vastaaville. Voit myös vahvistaa tunnettuuttanne keskeisenä yritysvastuun vaikuttajana ja kestävän liiketoiminnan vauhdittajana FIBSin jäsen- ja uutiskirjeiden ja some-kanavien kautta. FIBS on esimerkiksi Twitterissä yksi elinkeinoelämän seuratuimpia toimijoita, LinkedInissä meitä seuraavat kaikki yritysvastuun asiantuntijat.

2. Pysyt askeleen edellä kilpailijoistanne

FIBS Partnerina pääset työskentelemään monien eri toimialojen asiantuntijoiden kanssa: kuulet sekä parhaista ja uusimmista alan ratkaisuista ja -käytännöistä kuin yritysten tämän hetken vastuullisuushaasteistakin, ja voit saada uusia näkökulmia tuttuihin teemoihin. Voit myös kerätä hiljaisia signaaleja yritysten piilevistä kipukohdista ja seuraavista pinnalle nousevista, yrityksille tärkeistä teemoista. Tällaista mahdollisuutta vahvistaa kilpailuetua yritysvastuussa et muualta Suomesta löydä.

3. Kehität osaamista

”Keskustelut muiden osallistujien kanssa” on yksi tilaisuuspalautteissamme useimmiten esille nouseva tilaisuuksien käytännön hyöty. Ajatusten ja kokemusten vaihtamisesta hyötyvät myös Partnerimme, jotka voivat kartuttaa fasilitoinnin ohessa yritysvastuuosaamistaan.

Lisäksi:

Voit ehdottaa itsellenne kiinnostavaa Partneri-teemaa tai -hanketta, jonka puitteissa haluaisi tehdä yhteistyötä kanssamme. Vaikka olemmekin määritelleet 16 teemaa ja palvelua, joihin nyt haemme Partneria, otamme mielellään vastaan hakemuksia myös muista yrityksille ajankohtaisista ja olennaisista vastuullisuusteemoista. Partneri-ohjelman kautta voit esimerkiksi tukea niin FIBSin viestintää kuin tilaisuustuotantoakin.

FIBS Partneriksi voivat hakea kaikki FIBSin jäsenet, ja vain FIBSin jäsenet.

Lue lisää FIBS Partneri -ohjelman käytännöistä ja hyödyistä suomeksi tai englanniksi ja lähetä hakemuksesi nyt!

Lisätietoja voit kysyä Helena Kekiltä, helena.kekki@fibsry.fi, p. 050 3451 966

”For a first year, the Partners Program seemed to be a great success. The collaboration with the FIBS team, and networking with other partners were fruitful and always very professional. It has been a delight to be part of this journey.” – FIBS Partneri -ohjelman tyytyväisyyskysely 2019, avoimet palautteet

 

FIBSin toiminta
close