Diversiteetin ja inkluusion nykytilan kartoitus: hyödyt, haasteet ja ratkaisut

3 helmikuuta 2023

Kun yrityksessä ryhdytään suunnittelemaan diversiteetti- ja inkluusiotyötä, on tarjolla lähes loputon määrä toimenpiteitä, joita voisi ottaa käyttöön. Jotta D&I-työ olisi vaikuttavaa, on toimenpiteet kuitenkin valittava tarkkaan. Tämä edellyttää syvällistä ymmärrystä yrityksen nykytilasta.

Vuoden 2023 ensimmäisellä monimuotoisuusaamiaisella kuulimme, millä eri tavoin yrityksen diversiteetin ja inkluusion nykytilaa voi kartoittaa, mitä hyötyjä nykytilan kartoituksesta on, ja mitä haasteita nykytilan kartoitukseen liittyy ja miten niitä voidaan ratkaista.

Puhujat

  • Jonna Louvrier, toimitusjohtaja, Includia Leadership
  • Eija Warma-Lehtinen, Partner, Head of Data Protection & Privacy, Castren & Snellman
  • Panelisteina olivat Maila Herva, laatu- ja vastuullisuusjohtaja, Grandlund Oy, ja Maria Simon, VP, Client Success, Nasdaq

Tilaisuuden alusti FIBSin yritysvastuuasiantuntija Greta Andersson.

Lataa tästä tilaisuuden materiaalit: Monimuotoisuusaamiainen 3.2.2023

 

Huomioi tekijänoikeudet! Esityksen sisältöä voi lainata mainitsemalla lainauksen yhteydessä esityksen tekijän. Esitystä ei saa laajamittaisesti kopioida, jakaa, myydä tai uudelleen muotoilla ilman tekijän lupaa.

Consider copyrights!
 The presentation content may be referenced with appropriate author citation. The presentation may not be widely reproduced, distributed, sold or edited without explicit author permission.

Sosiaalinen vastuu
close