Tässä FIBS Practice –tilaisuudessa
- kuulet miksi ympäristötavoitteiden asettaminen on kannattava osa arvonluontia, ja saat käsityksen siitä, mitkä ympäristötavoitteet ovat olennaisimpia oman yrityksenne kannalta
- voit tutustua erilaisiin ympäristötavoitteiden asettamista tukeviin aloitteisiin, kuten Science Based Targets ja ympäristöaiheiset SDG:t, ja kuulet miten voit hyödyntää niitä oman työsi tukena
- voit vaihtaa tietoja ja kokemuksia muiden osallistujien kanssa fasilitoiduissa käytännön harjoituksissa
Ympäristötavoitteiden asettaminen lyhyellä ja pitkällä aikavälillä on olennainen, mutta samalla haastavaksi koettu osa yrityksen ympäristönäkökohtien hallintaa.
Työ kuitenkin kannattaa: huolellisen olennaisuusarvioinnin jälkeen tehtävä tavoitteiden asettaminen tarjoaa selkeän suunnan kestävän arvonluonnin toimenpiteille. Kunnianhimoisten tavoitteiden asettaminen puolestaan mahdollistaa ympäristöriskien muuttamisen bisnesmahdollisuuksiksi, ja auttaa yrityksiä pysymään edelläkävijöinä myös tulevaisuudessa.
Tässä valmennuksessa saat ajankohtaista tietoa tavoitteiden asettamisen kriteereistä ja hyvistä käytännöistä, ja voit kasvattaa osaamistasi alan edelläkävijöitäkin konsultoivien Ecobion asiantuntijoiden johdolla.
Tilaisuudessa on rajattu osallistujamäärä – varaa jo paikkasi!
Kenelle
- Erityisesti yritysvastuun, ympäristöasioiden, laadunvalvonnan ja tuotekehityksen parissa työskenteleville asiantuntijoille, joilla on jo perustiedot aiheesta
- Max 2 osallistujaa / organisaatio
Puhujavieraat
Henrik Österlund toimii Ecobio Oy:n varatoimitusjohtajana ja vastaa konsulttiliiketoiminnasta. Hän on kokenut esiintyjä, valmentaja ja kestävän kehityksen ammattilainen 20 vuoden työkokemuksella. Henrikillä on käytännön kokemusta mm. strategisesta yritysvastuusta, elinkaariajattelusta, kiertotaloudesta ja asiantuntijatiimien johtamisesta. Hänellä on kokemusta lisäksi eri sidosryhmiä osallistavien tiekarttojen ja toimintaohjelmien valmistelusta ja toimeenpanosta.
Leena Tähkämö toimii Ecobiossa johtavana konsulttina. Leenalla on 10 vuoden kokemus tutkimus- ja asiantuntijatyössä keskittyen sähkölaitteiden ja rakennetun ympäristön kestävyyteen. Hän on kokenut valmentaja ja vuorovaikutteisten työpajojen fasilitoija. Leena on toiminut johtavana konsulttina useissa eri yritysvastuun (CSR, GRI, CDP) kehitys- ja verifiointitoimeksiannoissa. Hänellä on monipuolinen kokemus tuotteiden elinkaariarviointien laatimisesta, ympäristöjohtamisjärjestelmien kehittämisestä sekä tutkimustulosten raportoinnista ja viestinnästä erilaisissa medioissa ja erilaisille yleisöille aina tieteellisestä julkaisemisesta kansantajuiseen viestintään.
Osallistumismaksut
Tilaisuus sisältyy FIBS Pro –jäsenmaksuun
Lisätietoja
Angelina Kuokkanen, angelina.kuokkanen@fibsry.fi