Kansainvälistä näkyvyyttä tarjolla FIBSin jäsenten tulevaisuuden työ -ratkaisuille 

13 elokuuta 2020

FIBSin yhteistyökumppani World Business Council of Sustainable Development (WBCSD) kokoaa esimerkkejä yritysten kehittämistä työn tekemiseen ja/tai henkilöstöön liittyvistä vastuullisuusratkaisuista ympäri maailman. Case-esimerkit julkaistaan WBCSD:n Future of Work -alustalla.

Haussa ovat yritysten kehittämät ratkaisut, jotka auttavat varautumaan ja myös ennalta ehkäisemään digitalisaation, globalisaation ja viimeisimpänä koronapandemian aiheuttamia työhön ja henkilöstökäytäntöihin liittyviä haasteita. Ratkaisut voivat olla hyvin moninaisia tekoälylähtöisistä käytännöistä monimuotoisuusjohtamisen malleihin.

FIBSin jäsenyrityksillä on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan kokoelmaan ja saada erinomaista kansainvälistä näkyvyyttä omalle vastuullisuustoiminnalleen.

Tee näin:

(1) Kuvaile oma ratkaisunne seuraavia WBCSD:n kysely- ja template-pohjia hyödyntäen – mallia voit katsoa jo julkaistuista keisseistä:

  • Kyselylomake auttaa kokoamaan tarvittavat tiedot ratkaisusta julkaisua varten
  • Template 1 – kuvaile ratkaisunne Word-pohjaan pitkässä muodossa
  • Template 2 – kuvaile ratkaisunne PPT-pohjaan lyhyessä muodossa

(2) Lähetä täyttämäsi template-pohjat FIBSiin 14.9.2020 mennessä sähköpostitse osoitteella veera.iija@fibsry.fi – FIBS toimittaa ne edelleen WBCSD:lle

Lisätietoa hankkeesta voit kysyä Veera Iijalta, p. 040 6740190, veera.iija@fibsry.fi

FIBSin toiminta
close