Valmennus: CSRD-datatyöpaja – Datan validointi

10 lokakuuta 2024

Tässä FIBS Practice -tilaisuudessa käsiteltiin CSRD:n mukaan raportoitavan tiedon validointiin, oikeellisuuteen ja jäljittämiseen liittyviä kysymyksiä, etsittiin ideoita datan keräysprosessin kehittämiseen ja kuultiin käytännön esimerkkejä yritysesimerkin ja demon kautta.

CSRD:n velvoitteet koskettavat yhä useampia yrityksiä suoraan tai epäsuorasti viimeistään vuoden 2025 aikana. Raportoinnin kehittäminen edellyttää kaikissa organisaatioissa merkittävää panostusta.

Tilaisuus oli osa FIBSin ja Knowitin vuoden 2024 CSRD-datatyöpajasarjaa. Sarjan tilaisuuksien avulla osallistujat saavat ymmärrystä siitä, millaisilla teknologisilla ratkaisuilla CSRD-raportointia voi helpottaa. 

Puhujat

  • Mira Malhotra,  Senior Analytics Consultant, Knowit
  • Kalle Arminen, Analytics Consultant, Knowit
  • Anna Nicol, Director, Group Sustainability strategy and reporting & FC Sustainability, Fazer

Esitysmateriaalit

Datatyöpajat 2024

FIBSin ja Knowitin CSRD-datatyöpajasarjan tilaisuuksia järjestetään vuoden 2024 aikana neljä. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan työpajaan. Työpajat ovat itsenäisiä kokonaisuuksia.

Lisätietoa

fibs@fibsry.fi, 040 865 1285

Partnerina yhteistyössä

Huomioi tekijänoikeudet! Esityksen sisältöä voi lainata mainitsemalla lainauksen yhteydessä esityksen tekijän. Esitystä ei saa laajamittaisesti kopioida, jakaa, myydä tai uudelleen muotoilla ilman tekijän lupaa.

Consider copyrights! The presentation content may be referenced with appropriate author citation. The presentation may not be widely reproduced, distributed, sold or edited without explicit author permission.

Raportointi ja lainsäädäntö
close