Palvelut 2024

FIBSin vuoden 2024 jäsenpalveluihin sisältyy edellisvuosien tapaan kymmeniä tilaisuuksia ajankohtaisista yritysvastuuteemoista sekä kattavat uutis- ja tietopalvelut.

Tämän sivun jatkuvasti päivittyvästä palvelukoosteesta saat hyvän kokonaiskuvan kuluvan vuoden tarjonnastamme. Tuoreimmat tiedot tulevista tilaisuuksista löydät verkkokalenteristamme. Lisää tilaisuuksia julkaistaan pitkin vuotta sitä mukaa kun järjestysajankohdat ja ohjelmat varmistuvat.

Jäsenorganisaatioidemme kaikki työntekijät voivat osallistua tilaisuuksiimme maksutta: FIBS Perus -tilaisuudet ovat avoimia kaikille jäsenillemme, FIBS Pro -tilaisuudet ovat avoimia FIBS Pro -lisäpalvelun hankkineiden organisaatioiden henkilöstölle (katso täältä onko organisaationne valinnut FIBS Pro -palvelun).

Osaan tilaisuuksista voit jo ilmoittautua tai voit merkitä järjestyspäivät kalenteriisi, muiden osalta tarkempaa tietoa julkaistaan lähempänä ajankohtaa. Tilaa täältä kutsumme niin saat tietoa tulevista tilaisuuksistamme suoraan sähköpostiisi!

Vuoden 2024 palvelumme auttavat yrityksiä:

 • Saavuttamaan nettonolla kasvihuonekaasupäästöt
 • Edistämään luonnon monimuotoisuuden palautumista
 • Kunnioittamaan YK:n yritystoimintaa ja ihmisoikeuksia koskevia periaatteita
 • Tukemaan osallisuutta, tasa-arvoa, monimuotoisuutta
 • Julkaisemaan olennaisia ​​ilmastoon ja kestävään kehitykseen liittyviä taloudellisia tietoja
 • Huomioimaan ESG-riskit
 • Kehittämään kestäviä liiketoimintamalleja ja edistämään systeemistä muutosta

Vuoden päätapahtumat eli FIBS Forum -seminaarit

Webinaarit ja sarjatilaisuudet

Ilmasto, luonto ja uudistava liiketoiminta

Ihmisoikeudet ja monimuotoisuuden johtaminen

Kestävyysraportointi ja juridiikka

Muut teemat

  • Kestävät liiketoimintamallit
  • FIBSin yritysjäsenten nettovaikuttavuuden seurantatutkimuksen julkistus
  • Yritysten konfliktivalmius

Uudistavan liiketoiminnan ja johtamisen syväsukellus, 22.-24.5.
Uudistava liiketoiminta on seuraava väistämätön askel kaikille yrityksille, jotka haluavat hallita riskejään ja kasvattaa kilpailukykyään. Toukokuussa järjestettävä valmennus on ainutkertainen mahdollisuus perehtyä uuteen liiketoimintamalliin. Kuulet käytännön esimerkkejä ja saat työkaluja strategiatyönne tueksi. Tilaisuuden valmentajana toimii maailman johtava kestävyystieteisiin ja innovointiin erikoistunut ja Centre4NI:n perustaja Leen Gorissen.

Uutis- ja tietopalvelut

FIBS Pro- lisäpalvelun hankkineet jäsenet voivat edellä listattujen palveluiden lisäksi syventää osaamistaan laadukkaissa valmennuksissa ja vertaisryhmätilaisuuksissa.

Pienryhmävalmennussarjat

Johdon tilaisuudet

Kevytmentorointiohjelma 2024

FIBS Perus -palvelun valinneet voivat hakea mentoriksi, FIBS Pro -palvelun valinneet voivat hakea sekä mentoriksi että aktoriksi. Ilmoittautuminen supersuosittuun kevystmentorointiohjelmaamme käynnistyy syksyllä, seuraa postiasi!

Tilaa FIBS Pro -merkki käyttöönne

FIBS Pro -lisäpalvelun hankkineet jäsenet voivat viestiä merkin avulla kuuluvansa vastuullisuuteen aktiivisesti panostavien edelläkävijäyritysten joukkoon. Voit julkasta merkin esimerkiksi verkkosivuillanne tai powerpoint-esityksissä, joissa kerrotte vastuullisuustyöstänne. Tilaa nyt merkki sähköpostitse osoitteella fibs@fibsry.fi

Lisätietoa

Kun haluat viestiä organisaatiossanne FIBS-jäsenyydestänne tai harkitsette FIBSin jäsenyyttä, perustietoa toiminnastamme löydät tiiviistä yleisesittelystämme, lataa käyttöösi esitys suomeksi tai englanniksi:

Kysy palveluistamme ja FIBSin jäsenyydestä, kerromme mielellään lisää: fibs@fibsry.fi

 

FIBS pidättää oikeuden muutoksiin.